Skyggecoaching

 

Enkelt session á ca 60-70 min:

F.eks. som opfølgning på et forløb

Pris: 900 kr.

 

Forløb med 4 sessioner à ca 60-75 min:

Dette forløb kan være for dig som måske ikke rigtig føler dig glad og tilfreds. Måske føler du dig ikke fri til at være den du inderst inde gerne vil være. Du kan føle dig fanget eller sat i bås og har svært ved egentlig at finde ud af, hvad det er du gerne vil.

Pris: 3200 kr.

  

 

Forløb med 6 sessioner à ca 60-75 min:

I dette forløb vil du komme til at arbejde med dine mørke og dine lyse skygger.

Du vil også arbejde med sund grænsesætning og tydelig kommunikation. Derudover vil vi sammen kigge på om der er steder i dit liv, hvor der ikke er sammenhæng mellem det du siger der er vigtigt for dig og så det du rent faktisk har/gør.

Måske er der et område i dit liv, som du ikke rigtig synes fungerer. Her vil vi kigge på hvilke muligheder du kunne have have for at ændre på netop det.

Pris: 4800 kr.

 

For begge forløb gælder det naturligvis, at vi kigger på og arbejder med lige præcis det, du har brug for. Så forløbet bliver skræddersyet til lige netop dig. 

Alle skyggesessioner foregår telefonisk, hvilket gør det nemt og behageligt for dig at deltage. Du kan være med uanset hvor i landet du bor.

 

Udover ovenstående forløb, tilbyder jeg Pernille Melsteds 8 ugers øjenåbende og transformerende 1:1 skyggeforløb "Sæt dig selv fri"

Se beskrivelse af dette fantastiske forløb under fanen "sæt dig selv fri"